11 okt – Proeverij Bezield Leiderschap

  Dan is het belangrijk om goed te begrijpen wat er werkelijk speelt, zowel op organisatorisch als interpersoonlijk niveau. Goede communicatie, empathie en het opbouwen van vertrouwen zijn sleutelfactoren voor succesvol veranderen. Wil jij dit met bezieling doen? Verbetering in de organisatie begint bij jezelf. Jezelf nog beter leren kennen is impact maken en we helpen je daar graag bij. We nodigen je van harte uit om op 11 oktober daar een voorproefje van te nemen.

Wat is Bezield Leiderschap?

Vanuit Rieken & Oomen en Rijnconsult hebben we veel ervaring met dit type bezield leiderschap en merken wij dat je door bezieling meer impact kunt maken. Enkele bevindingen:

  • Bezield leiderschap begint bij het ontdekken van jezelf - je ware identiteit, je persoonlijke verhaal en je leiderschapsstijl. Het vinden van je eigen stem en authenticiteit maakt jou impactvol. Wat is de impact die jij wilt hebben op je omgeving? Ben jij een bezield leider? Wat heb jij nodig om impactvol te zijn als leider? 
     
  • Ook thema's als teamdynamiek, sociale veiligheid en veranderkunde zijn belangrijke factoren bij dit type leiderschap. 
     
  • In een veilige en ondersteunende omgeving kom je tot de kern van wie je bent en wat je potentieel is. Je leert niet alleen om te reageren op veranderingen, maar om er bewust op te reageren vanuit je eigen waarden en overtuigingen. Ook reflectie en energiemanagement zijn essentiële onderdelen van bezield leiderschap, omdat je pas echt kunt leiden als je in balans bent met jezelf. 
     
  • Ontdek hoe je jouw persoonlijk leiderschap ontwikkelt of versterkt zonder je identiteit te verliezen.
     
  • Door ruimte te bieden voor diverse perspectieven en ervaringen, kunnen organisaties een cultuur van inclusie en samenwerking bevorderen, waarin iedereen wordt aangemoedigd om zijn of haar volledige potentieel te benutten. Inclusief masculiene en feminiene eigenschappen. Lees onze artikelenbundel over Diversiteit

Op 11 oktober bieden wij jou een proeverij aan van ons uitgebreide programma over bezield leiderschap, zodat je al een eerste stap kunt zetten. Leiderschap dat niet alleen draait om zakelijk succes, maar ook om diepere verbinding en zingeving. Het wordt een inspirerende dag met concrete tools en inzichten om effectiever te worden in je leiderschap. 
 

leiderschap bollen

 

Programma van de proeverij 11 okt:

  • Pleidooi Bezield leiderschap
  • Check-in - waar sta jij in jouw leiderschap
  • Waar kom je vandaan? – sharing and caring 
  • Waar wil je naartoe? 
  • Hoe ga je daarmee om? Wat houd je tegen? Past het bij jouw waarden?
  • Check-out


Praktisch:

Datum: 11 oktober
Tijd: 10.00-16.00uur
Locatie: Op ons kantoor Courtyard in Utrecht
Kosten: 99 euro excl BTW, de factuur volgt via de mail. Kosteloos annuleren kan tot 1 oktober '24
Voor wie: bestuurders en directeuren die zichzelf willen uitdagen en verder willen groeien
 

Aanmelden

Zet de volgende stap in je leiderschapsreis, om jezelf beter te leren kennen, liefdevoller te leiden en meer impact te maken. We kijken er naar uit om je op 11 oktober te ontmoeten!

Aanmelden 

 

rijnconsult rieken oomen