Bij ons werken

Rieken & Oomen groeit! Kom jij ons versterken?

De praktijk is waar het allemaal om draait. Wij zijn ervan overtuigd dat diversiteit in de top een enorm verschil kan maken en zetten ons daar ook graag voor in. Onze klanten waarderen ons om deze visie en ook onze persoonlijke aanpak. Wij weten ze vaak te verrassen met onverwachte matches. 

Waarom Rieken & Oomen?

Wij zijn gedreven om ons vak goed uit te oefenen. Wij werken hard en vinden een gezonde werk-privébalans belangrijk. Er heerst een informele teamsfeer: enthousiasme en initiatief worden erg gewaardeerd. Verder krijg je alle ruimte en support om jezelf te ontwikkelen.

Een dag in de maand komen we samen op het hoofdkantoor van ons moederbedrijf Rijnconsult om te sparren over organisatie vraagstukken. Alle medewerkers van Rieken & Oomen zijn ook mede-eigenaar van Rijnconsult. Iedereen krijgt de kans om een deel van Rijnconsult te kopen. De winst verdelen wij aan het eind van het jaar met z’n allen. Dat vinden wij wel zo eerlijk.

Wij staan altijd open voor nieuw talent. Ben jij een stevige gesprekspartner voor bestuur en management, met een veranderkundige blik en commercieel vermogen? Stuur dan een open sollicitatie met een movitatie en CV naar info@riekenoomen.nl 

Lees meer over Rieken & Oomen en over onze werkwijze.