Samenwerkingspartners

Summum

Om onze kwaliteit te borgen, zijn wij aangesloten bij Summum.nu (voorheen OAWS, de Orde van Adviseurs van Werving en Selectie). Summum.nu is de overkoepelende organisatie van een selecte groep bureaus voor search, werving en selectie die de kwaliteit van Summum.nu- gecertificeerde bureaus bevordert én bewaakt.
Lees meer>>

Rijnconsult

In de markt merken wij dat werving & selectie, interim management en organisatieadvies steeds verder naar elkaar toe groeien. Door onze krachtenbundeling met organsiatieadviesbureau Rijnconsult, kunnen wij bij onze trajecten gebruik maken van hun expertise, netwerk en ervaring.
Lees meer>>
 

RIM

De Raad voor Interim Management (RIM) is de brancheorganisatie voor de InterimManagement-bureaus in Nederland. Als aangesloten bureau werken wij volgens bepaalde kernwaarden en zijn we in staat vanuit onze specialismen de gewenste kwaliteit en continuïteit aan de opdrachtgevers aan te bieden. RIM-bureaus onderschrijven de Gedragscode. Deze gedragscode garandeert een minimaal niveau voor kwaliteit in professioneel handelen en persoonlijk optreden. Daarbij onderschrijven wij het belang van het IM-Register. Het IM-Register beheert de gedragscode voor professionele interim-managers en interim-managementbureaus en verzorgt de tuchtrechtspraak. 
Lees meer>>

ISO

Wij voldoen binnen de Rijnconsult groep aan de normen volgens de ISO- 9001 certificering. ISO is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. 
Lees meer>>