Welkom Jihane, Kimberly en Tamara!

Afgelopen periode zijn er maar liefst drie nieuwe collega’s ons team komen versterken. Het aantrekken van de markt en de terugkerende opdrachten van bestaande klanten vroegen om extra capaciteit, dus we zijn enorm blij dat deze nieuwe toppers inmiddels gestart zijn. Jihane als adviseur, Kimberly voor ondersteuning en Tamara als searcher.
Ze stellen zich hier graag even aan je voor.

Jihane

Sinds kort werk ik bij Rieken en Oomen als adviseur werving en selectie. Tijdens mijn werk  als adviseur van het  team Binnenland Bestuur bij Rijnconsult  kwam ik erachter dat mijn hart ligt bij talentontwikkeling van mensen. De overstap naar Rieken & Oomen was dan ook een voor de hand liggende keuze. Ik krijg veel energie van het leveren van een bijdrage  aan de ontwikkeling van organisaties en medewerkers. Elke organisatie is uniek en heeft zijn eigen cultuur, patronen, zijn bijzondere kanten en vraagstukken. Door in gesprek te gaan met alle lagen van de organisatie probeer ik inzicht te krijgen in de opgave waar de organisatie voor staat om zo een duurzame match tot stand te kunnen brengen.  

Mijn aanpak kenmerkt zich door een onderzoekende, nieuwsgierige houding met oog voor individu, organisatiecontext en proces. En niet te vergeten; door met verwondering naar de mens en organisatie te kijken, want dan zie je dat waar anderen door gewenning overheen kijken.

Kimberly

Sinds juli 2021 werk ik bij Rieken & Oomen en Rijnconsult in de ondersteuning. Klanten en collega’s verder op weg helpen, daar zet ik me graag voor in!  

Ik heb dit werk niet altijd gedaan en ben dan ook in een andere richting afgestudeerd, namelijk als paraveterinair. Ondanks dat ik een andere richting op ben gegaan ben ik nog steeds gek op dieren! In mijn vrije tijd geniet ik het meest van reizen. Zo verbleef ik 2 jaar lang in Australië toen ik 24 jaar was. Hier heb ik ook mijn vriend leren kennen, waar ik nu mee samen woon in Houten. Ook vind ik het heerlijk om aan zee te zijn en te surfen.

 In mijn werk geniet ik van het verbeteren van werkprocessen, en hier samen over brainstormen. Ik ben van mening dat het werk altijd efficiënter kan en ik vind het een uitdaging om daar aan te werken. Ik heb enorm veel zin in deze nieuwe uitdaging en ook om iedereen te leren kennen!

Tamara

“Het is ironisch dat ik als Research Adviseur zelf ook actief benaderd ben door Rieken en Oomen om eens kennis te maken.

Het klassieke verhaal: totaal onverwacht, niet actief op zoek, maar na de eerste kennismaking meteen zeer positief. En dat gevoel heb ik nog steeds. Inmiddels een kleine twee maanden werkzaam voor Rieken en Oomen maar het voelt alsof ik al echt deel uitmaak van het team. Door mijn specifieke ervaring op het gebied van search ben ik gelukkig aardig snel kunnen opstarten alhoewel er met betrekking tot de specifieke markten en functiegebieden waar R&O zich beweegt voldoende te ontdekken en leren valt. 

 

De afgelopen 15 jaar heb ik zowel in dienstverband als interim gewerkt als Executive Searcher. Met name bemiddelde ik voor posities met een internationale component of voor een internationale onderneming met een entiteit in Nederland, o.a. in Pharma, Biotech, Logistiek en Hightech-industrie. Mijn counterpart  bij R&O is Tanja de Vries, zij heeft al meer dan 9 jaar ervaring binnen R&O en het is prettig met haar te kunnen sparren en samenwerken aan procedures. Tot nu toe is er voor mijn gevoel nog wat afstand tot Rijnconsult, mede door de fysieke afstand. Dat gaat echter snel veranderen met de workshops, trainingen en de heidagen die gepland staan!”

Jihane, Kimberly en Tamara hebben er veel zin in om kennis met jullie te maken. Dus heb je in je bedrijf een vacature te vervullen of  ben je zelf op zoek naar een nieuwe uitdaging, laat het ons weten. We staan altijd voor je klaar!