Leiderschap in netwerken

Tijdens het Rijnconsult event op 7 oktober 2016 hebben we inzichten gedeeld over het succesvol en effectief leiden van een netwerk en zelf hebben we ook met elkaar ideen kunnen uitwisselen en kunnen netwerken.


VERSLAG EN FOTOS

Tijdens deze dag zijn er veel inzichten gedeeld. Klik hier om het verslag te lezen over kenmerken waar een succesvol leider aan zou moeten voldoen.

Foto's van deze dag zijn inmiddels te bekijken via deze link https://www.flickr.com/photos/133186887@N02/sets/72157674882470416
 

SPREKERS

De sprekers van deze dag hadden allemaal hun eigen invulling aan de workshops gegeven. Van degene(n) die een presentatie hebben gebruikt, hebben we de link toegevoegd.

 • Erik Gerritsen, secretaris-generaal VWS en voorheen gemeentesecretaris Amsterdam en bestuurder van Bureau Jeugdzorg Amsterdam.
 • Arnold Stokking, algemeen directeur Industriële innovaties TNO: "Alleen door in de keten samen te werken, wordt het mogelijk om succesvolle nieuwe businessmodellen te ontwikkelen".
  Download hier zijn presentatie
 • Hans Keuken, wethouder gemeente Neder-Betuwe en voorzitter van het Laanboompact, een samenwerkingsverband tussen het bedrijfsleven en de overheid met als doel de laanboomsector te versterken.
  Download hier zijn presentatie
 • Regina Bouius – Riemersma, directeur PenO bij het UMC Groningen, voormalig gemeentesecretaris-algemeen directeur van Zwolle. Daarnaast was zij voorzitter RvC van Dimpact, een coöperatieve vereniging van, voor en door gemeenten met als doelstelling het organiseren van samenwerking en laten ontwikkelen van een oplossing voor gemeentelijke multi-channel dienstverlening en zaakgerichte bedrijfsvoering.
  Download hier haar presentatie
 • Bert van Boggelen, waarnemend voorzitter van het CNV en kwartiermaker van De Normaalste Zaak; een groeiend netwerk van bijna 400 MKB-ondernemers én grote werkgevers die samen bouwen aan een inclusieve arbeidsmarkt, waarin iedereen die kan en wil werken welkom is. Onder de naam ‘de 99van’ initieert De Normaalste Zaak in samenwerking met regionale werkgeversverenigingen daadkrachtige, herkenbare lokale netwerken in Nederland.

MEER INFORMATIE?

Wilt u meer weten over over deze thema's, dan kunt u ook onze artikelen downloaden in de Business Reviews die wij hebben uitgebracht. Uiteraard gaan wij ook graag met u nog verder in op de manier waarop uw organisatie zo succesvol mogelijk kan zijn in het netwerkorganiseren. U kunt ons bereiken via: 030-298 42 50 of secretariaat@rijnconsult.nl.  Wij praten met veel plezier graag met u verder!