16 nov: Netwerkleiders voor Wicked Problems

Met veel plezier nodigen wij u uit voor ons event vrijdagmiddag 16 november in Culemborg over netwerkleiderschap bij 'wicked problems'; maatschappelijke problemen die onoplosbaar lijken. Te veelomvattend, te veel betrokkenen, te veel impact. Denk bijvoorbeeld aan eenzaamheid, innovatie, armoede of participatie. De meeste mensen volstaan met het benoemen van de ernst en complexiteit van deze vragen. Wij niet, wij gaan voor de oplossing. Wij laten ons hierbij inspireren door mensen die verder gaan. Ze beginnen klein, maar weten een netwerk te creëren met slagkracht en nieuwe wegen te vinden om problemen aan te pakken. Vaak zonder groot budget, zonder hiërarchie, zonder businessplan en zonder instituties. Maar wel door energie en nederige volharding, steeds met het doel voor ogen. Door hun verbindende stijl naar overheden, betrokken burgers, bedrijfsleven, overheden en maatschappelijke organisaties creëren zij zwermen die acties ontketenen die niemand voor mogelijk hield.


Hoe verbinden wij deze werelden met de wereld van traditionele organisaties die vaak onmacht ervaren bij het aanpakken van wicked problems? Wat voor leiderschap past daarbij? Welke kansen zien we in deze aanpak voor maatschappelijke issues? Dat is het thema van ons event op 16 november.
 

De sprekers

sprekers 16 nov
  

Wie jarig is, doneert

Met dit event vieren wij ook dat Rijnconsult 40 jaar en ons werving- en selectiebureau Rieken & Oomen 30 jaar bestaat. In de traditie van onze jaarlijkse bijdrage aan de Inspire2Lead beweging, dat events organsiseert over leiderschap waarvan de opbrengst naar kankeronderzoek gaat, steunen we het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Een prachtig voorbeeld van het combineren van netwerkorganiseren met bestaande instituties. Zij hebben 40 adviesdagen van ons gekregen, plus de opbrengsten van een veiling die we onder onze collega’s hebben georganiseerd. Ook de opbrengsten van dit event gaat 1:1 naar het PMC, die het geld gaat gebruiken om hun Academy, waarmee ze kennis delen in hun (internationale) netwerk, verder te kunnen uitbouwen.

 jubileum buttons

Praktische informatie

16 november 2018 | 14.00 - 17.00 uur 
Gelderlandfabriek in Culemborg (direct naast NS Station Culemborg)
Voor uw deelname vragen wij 195 euro als donatie aan het Prinses Máxima Centrum.


Klik hier voor meer informatie en aanmelden>>