Over Rieken & Oomen

Rieken & Oomen is sinds 1988 actief met werving, selectie en interim. Vanuit onze vestigingen in Maastricht en Utrecht bemiddelen wij kandidaten voor reguliere- en interimfuncties. Onze werving richt zich in het bijzonder op toezichthouders, bestuurs- en managementfuncties in Zorg & Welzijn, Onderwijs, Binnenlands Bestuur en Real Estate. Sinds 2 jaar maakt Rieken & Oomen onderdeel uit van Rijnconsult, een maatschappelijk betrokken adviesbureau.

Rieken & Oomen richtte zich oorspronkelijk op de bemiddeling van vrouwelijke managers en bestuurders. Nog steeds hebben wij diversiteit in de breedste zin hoog in het vaandel staan. Onze brede kijk op organisatie- en netwerkvraagstukken maakt dat wij in staat zijn om tot verrassende matches te komen. Wij beschikken over een omvangrijk en gekwalificeerd eigen bestand en netwerk met kandiaten uit alle delen van het land en divers qua achtergrond. Het is vooral dit persoonlijke en exclusieve netwerk dat in onze sectoren tot goede resultaten leidt en maakt dat wij al dertig jaar met veel plezier ons werk mogen doen. 

onsverhaal

onsverhaallegenda
 

Waarom klanten nog meer voor Rieken & Oomen kiezen

 • Onze inspanningen leiden in 97% van de gevallen tot duurzame en succesvolle benoemingen.
 • Wij beschikken over een zeer groot landelijk én regionaal netwerk met een kantoor in Maastricht en Utrecht.
 • U kunt erop rekenen dat wij goede kandidaten ook daadwerkelijk weten te vinden. Bovendien durven wij met (aangename) verrassingen te komen.
 • Tijdens onze evaluatiegesprekken met opdrachtgever en kandidaat toetsen we of beide partijen tevreden zijn over de samenwerkingsrelatie. We hanteren een garantieperiode van negen maanden als blijkt dat de benoemde kandidaat tóch niet voldoet aan uw verwachtingen.
 • Onze adviseurs hebben zelf ervaring als lijnmanager- directeur én als toezichthouder
 • Door intensieve samenwerking met Rijnconsult is er in huis veel ervaring aanwezig met veranderkundige vraagstukken zoals zelfsturing, arbeidsvraagstukken, keten- en netwerksamenwerking, procesoptimalisatie en samenwerkingsverbanden.
 • Wij zijn aangesloten bij ROA, RIM, SUMMUM en we hebben een samenwerking met het VNG
 • Door onze betrokkenheid bij de “Leergang voor Aankomend Commissarissen Woningcorporaties van de Vereniging van Toezichthouders in Woningcorporaties zijn wij goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
 • Wij hebben inmiddels meer dan 30 jaar ervaring in werving- en selectievraagstukken.
  RO 30 jaar

collage riekenoomen