Jihane Ben Massoud

Een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van organisaties en medewerkers is waar ik energie en voldoening uit haal. Elke organisatie is uniek en heeft zijn eigen cultuur, patronen, zijn bijzondere kanten en vraagstukken. Door in gesprek te gaan met alle lagen van de organisatie probeer ik inzicht te krijgen in de opgave waar de organisatie voor staat. Ik kijk vooruit naar de koers van een organisatie om een toekomstbestendig advies te geven en geloof dat succes van organisaties valt of staat met menselijk gedrag. Mijn aanpak kenmerkt zich door een onderzoekende, nieuwsgierige houding met oog voor individu, organisatiecontext en proces. En niet te vergeten; door met verwondering naar de mens en organisatie te kijken, want dan zie je dat waar anderen door gewenning overheen kijken.

Mijn interesse liggen op gebied van loopbaanvraagstukken, diversiteit, groepsdynamiek, coaching, leiderschap en teamontwikkeling.

Vrije tijd:

In mijn vrije tijd ben ik regelmatig op de yogamat te vinden of op avontuur tijdens een verre reis. Ik lees en luister graag over alles wat te maken heeft met psychologie en menselijke ontwikkeling en duik graag een museum in.