Interim-management in de zorg

De samenleving wordt complexer en veranderingen volgen elkaar in een sneller tempo op. Specifiek voor de zorg zien wij ontwikkelingen die vragen om nieuwe en slimme oplossingen, van menselijke samenwerking tot technologische uitvindingen om de zorg toegankelijk en betaalbaar te houden. Adequaat manoeuvreren en keuzes maken in deze ontwikkelingen vereist het samenbrengen en effectief benutten van een brede range aan competenties, kennis en ervaring en leiderschap. 

Rieken & Oomen en Rijnconsult hebben samen 80 jaar ervaring op het gebied van advies, werving en selectie en interim-management en dit zie je terug in onze werkwijze. In onze professionele werkwijze maakt diversiteit onderdeel uit van onze dagelijkse praktijk en zien wij als een randvoorwaarde voor complementariteit. En complementariteit kan de opmaat zijn voor inclusie. 

Interim-management 
Binnen elke zorgorganisatie kan een situatie ontstaan waardoor er behoefte is aan tijdelijk extra capaciteit, specifieke deskundigheid of extra slagkracht bij een veranderopdracht. Wij hebben ruime ervaring in het bemiddelen van interim-directeuren, bestuurders en managers. Wij putten voor de werving uit een groot netwerk aan kandidaten met passende expertise bij uw vraag. De door ons ingezette interim-managers beschikken over ruime ervaring in het aansturen van organisaties of onderdelen daarvan, zijn bestuurlijk sensitief en hebben verbindende communicatieve vaardigheden. Veelal zijn onze interim-managers overgekwalificeerd waardoor zij snel kunnen schakelen in een nieuwe omgeving. Wij hechten aan een goede samenwerking met zowel de opdrachtgever als met onze interim-manager en daarom hebben wij regelmatig overlegmomenten met elkaar waarin wij de voortgang van de opdracht monitoren.  
 
Als bureau zijn wij actief lid van de brancheorganisatie Raad voor Interim-Management (www.rim.nl) en volgen de NVP-sollicitatiecode. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op met Tanja de Vries, Jan-Willem van Stijn of Marcella Rijkschroeff.

Neem contact met ons op

Recent ingevulde opdrachten 
Regiodirecteur, gehandicaptenzorg, Manager HR, jeugdzorg, Directeur bedrijfsvoering, ouderenzorg, - Bestuurder, ziekenhuis, Manager Kwaliteit en Veiligheid, ziekenhuis, Directeur-bestuurder, welzijnsinstelling, Regiomanager, verslavingszorg, Manager bedrijfsvoering, GGZ 

Auteur

Afbeelding
Tanja
Tanja de Vries